ÉRTHETŐ, MEGFIZETHETŐ, MEGBÍZHATÓ
Garancia

Garancia

Alapvető célunk, hogy ügyfeleinknek maximális szolgáltatást nyújtsunk az általunk vállalt tevékenységi körökben. Ezt a törekvésünket erősíti meg a garancia-vállalásunk.


Garanciát vállalunk az összes, szervizünkben elvégzett munkára. Ez a garancia az összes honi és európai Kwik Fit szervizben él. Garanciális problémával bármely Kwik Fit szervizünkhöz fordulhat, amit ott helyben bírálnak el, és orvosolnak. Garanciális problémával érkező ügyfelek elsőbbséget élveznek. Amennyiben a garanciaelbírást nem tartja megfelelőnek, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@kwikfit.hu címen. Vállaljuk, hogy az általunk jogosnak elbírált garanciális igény esetén a hibás alkatrészt ugyanolyan minőségű új alkatrészre cseréljük.


 

Élettartam garancia fékbetétre, fékpofára

Különleges élettartam garanciát nyújtunk, amivel biztosíthatja az, hogy a féke mindig megfelelően működjön!

A Kwik Fit az általa forgalmazott fékbetétre és fékpofára élettartam garanciát biztosít. Ez nem azt jelenti, hogy örök életű alkatrészeket értékesítünk. Hanem azt, hogy a fékbetétet vagy fékpofát díjtalanul (munkadíj és anyagár felszámolása nélkül) javítjuk, cseréljük. Ha fékbetétet, fékpofát, szereltet be a Kwik Fitnél, úgy addig, ameddig a kocsit használja, ezekre az alkatrészekre Önnek többé nincs kiadása.

Hogyan érvényesítheti?

A Kwik Fit bármilyen garanciális igény felmerülésekor először teljes körű ingyenes átvizsgálást végez. Az átvizsgálás eredményeként díjtalanul megjavítjuk, vagy kicseréljük a hibás fékbetétet és fékpofát. Abban az esetben is elvégezzük a cserét, ha nem hibásak, csak kopottak.
 

Élettartam garancia érvényessége

Csak akkor cserélünk garanciában fékbetétet és fékpofát, ha a cserével kifogástalan állapotba kerül a fékrendszer. Tehát ha a fékrendszer kifogástalan működéséhez további alkatrészek cseréje is szükséges, ezeket a cseréket is el kell végeznünk.
Csak személygépkocsikra érvényes, kivéve kereskedelmi használatú, és a sporttevékenységet folytató autókat.
Addig érvényes az élettartam garancia, ameddig a kocsi az ügyfél tulajdonában van. Ha az autót eladja, vagy ha a féket máshol javíttatja, szintén megszűnik az érvényessége.

Gumiabroncs garancia

Speciális garanciánk keretében az általunk értékesített gumiabroncs teljes élettartama alatt vállaljuk a kerék térítésmentes kiegyensúlyozását. Az esetleges defektet megjavítjuk, amennyiben a sérülés javítható.

Díjtalan gumi defektjavítás

A díjtalan defektes gumijavítás minden gumira, (nem csak a nálunk vásároltakra szól), abban az esetben, ha a sérülés javítható

Érvényességük
Csak személygépkocsikra érvényesek, kivéve kereskedelmi használatú, és a sporttevékenységet folytató autókat.

 

Alkatrész garancia

Vállaljuk, hogy az általunk jogosnak elbírált garanciális igény esetén a hibás alkatrészt ugyanolyan típusú új alkatrészre cseréljük.
 

Főbb alkatrészek garancia-időtartamai:

 

garancia

Egyéb alkatrészek garanciájáról érdeklődjön szervizünkben.

 

Jogszabályi garanciaidő biztosítása szervizeinkben

A hatályos jogszabályoknak megfelelően az általunk beépített alkatrészekre vonatkozóan a beépített alkatrész számlán szereplő  bruttó árától függően sávos jótállási időt biztosít az alábbiak szerint:

  • 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó alkatrész esetén 1 év;
  • 100 000 Ft-ot meghaladó, de 250 000 Ft-ot meg nem haladó alkatrész esetén 2 év;
  • 250 000 Ft-ot meghaladó alkatrész esetén 3 év garanciát biztosítunk!

 

Európai garancia

A nálunk végzett javításra garanciát vállalunk, melyet bármely európai Kwik Fit szervizben érvényesíthet. Ez biztonságot nyújt Önnek külföldi útja során is. Probléma esetén forduljon központunkhoz.

 

Szabad szervizválasztás és garanciális szerződések

Az európai jogszabályok értelmében a gépjármű-tulajdonosoknak joguk van szabadon választani az autószervizek között. A rendelkezések értelmében a jármű gyártója nem utasíthat vissza garanciális javítást, mint például egy hibás elektromos ablak javítása – csak azért, mert pl. fékbetétet nem a hivatalos szervizhálózatához tartozó szerviz végezte.

Amennyiben Ön kiegészítő garanciát vásárol gépjárművéhez, a gépjármű gyártó kikötést írhat elő az alkatrészre és javító szervizre vonatkozólag. Ebben az esetben a szabad választás lehetősége nem érvényes.
 

Meglévő szervizkönyvét vezetjük

Amennyiben nincs, úgy a Kwik Fit Online szervizben tartjuk nyilván adatait. A szolgáltatásról itt tájékozódhat bővebben!

Amit garanciális probléma esetén tennie kell

Garanciális igényét abban az esetben is tudja érvényesíteni, ha a számlát nem tudja bemutatni, hiszen azt rendszerünk rögzíti. Az Ön biztonsága érdekében kérjük, az észlelt hibát, problémát a lehető legrövidebb időn belül jelezze.
Garanciális problémával bármely Kwik Fit szervizünkhöz fordulhat, amit ott helyben bírálnak el, és orvosolnak. Garanciális problémával érkező ügyfelek elsőbbséget élveznek. Amennyiben a garanciaelbírást nem tartja megfelelőnek, kérjük, forduljon központunkhoz!

Kwik Fit Központi ügyfélszolgálat
Telefon: +36 1 447 7125
E-mail: ugyfelszolgalat@kwikfit.hu