Fékpofa Élettartam Garancia

Fékpofa Élettartam Garancia

Üdvözöljük a Kwik Fit Fékbetét és Fékpofa Élettartam Garancia Oldalán!
 

Az Ön autójának fékrendszere mostantól kezdve jó kezekben!

Élettartam Garancia a Fékbetétekre és Fékpofákra: Tudja, hogy a fékbetétek és fékpofák fontos szerepet játszanak autója biztonságában és megbízhatóságában? Mostantól ne aggódjon többé a kopott vagy hibás fékbetétek miatt! A Kwik Fit  élettartam garanciát kínál ezekre az alkatrészekre.

 

Az Élettartam Garancia Igénybevétele és Költségek:

Az élettartam garancia igénybevétele a Kwik Fit-nél egyszerű és zökkenőmentes folyamat. Ha bármilyen probléma merül fel a fékbetétekkel vagy fékpofákkal, itt találja, hogy mit kell tennie:

1. Lépjen Velünk Kapcsolatba: Első lépésként foglaljon időpontot az Önhöz legközelebbi Kwik Fit szervizben egy fékrendszer ingyenes átvizsgálására.

2. Ingyenes Átvizsgálás: Az átvizsgálás során a Kwik Fit szakemberei részletesen megvizsgálják a fékbetéteket és fékpofákat, valamint a fékrendszert az autójában. Ez azért szükséges, hogy meghatározzuk, mi a probléma és szükség esetén mi szükséges a javításhoz.

3. Fékrendszer javítása: Az átvizsgálás után árajánlatot készítünk a feltárt hibák javítására. Ha ezt Ön elfogadja, orvosoljuk a fékrendszer hibáit, hogy az élettartam garanciára tudjuk vállalni a felelősséget, hiszen hibás fékrendszerre új fékbetétet vagy fékpofát feltenni felelőtlenség lenne, így a gépjárműve megkapja a Kwik Fit garanciát, melyet innentől kezdve bármelyik Kwik Fit szervizünkben igénybe vehet.

4. Díjtalan Csere: Bármikor fékrendszer átvizsgálásra jelentkezik és  az átvizsgálás során hibás vagy kopott fékbetéteket vagy fékpofákat találunk, a Kwik Fit díjtalanul elvégzi a szükséges javításokat vagy cseréket. Így nem kell fizetni sem a munkadíjat, sem az anyagköltségeket.

5. Egyéb Szükséges Alkatrészek: Fontos megérteni, hogy az élettartam garancia csak akkor érvényesül, ha a fékrendszer teljesen kifogástalan állapotban működik. Éppen ezért, ha további alkatrészek cseréje is szükséges a Garancia fenntartásához, úgy azok javítását és cseréjét csak díj ellenében tudjuk elvégezni. Természetesen csak azokat az alkatrészeket cseréljük ki, amelyek feltétlenül szükségesek a fékrendszer helyes működéséhez.

Fontos: Az élettartam garancia érvényesítése előtt mindig teljes átvizsgálást végzünk, és minden szükséges javítást elvégzünk. A garancia nem alkalmazható olyan fékrendszeri problémákra, amelyek más alkatrészek cseréjét igénylik.

Az élettartam garancia kizárólag az érvényes feltételek betartásával érvényes. Ha kérdései vannak a garancia érvényesítésével vagy a költségekkel kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot a Kwik Fit ügyfélszolgálatával. A Kwik Fitnél elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, és szívesen segítünk minden felmerülő kérdésben.

Az élettartam garancia segítségével nyugodtan használhatja autóját, tudván, hogy a fékrendszer mindig megbízható és biztonságos lesz.

 

Csatlakozom az Élettartam Garanciához és foglalok időpontot

 

Ingyenes Átvizsgálás és Javítás: Ha bármilyen probléma felmerül a fékbetétekkel vagy fékpofákkal, a Kwik Fit díjtalanul átvizsgálja és cseréli azokat. A biztonságos és hatékony fékhatás garantált, és Önnek nem kell fizetnie a munkadíjat és anyagköltséget.

Egyszerű Érvényesítés: Garanciális igény esetén egyszerűen keressen fel minket, és mi gondoskodunk a többről. Teljes körű ingyenes átvizsgálást végzünk, és gyorsan cseréljük a szükséges alkatrészeket.

Minden Autótulajdonosnak Jár: Az élettartam garancia nem csupán néhány ügyfélnek jár. Minden autótulajdonos élvezheti az előnyeit, amíg az autó az Ön tulajdonában van.

⚙️ Kizárólag Kwik Fit Minőség: A Kwik Fit elkötelezett a minőség és a biztonság iránt. Több mint 50 év nemzetközi tudását és tapasztalatát minden kollégával megosztjuk

 

 

Milyen Esetekben Nem Alkalmazható a Kwik Fit Fékbetét és Fékpofa Élettartam Garancia:

  1. Kereskedelmi Használatú Járművek: Az élettartam garancia nem vonatkozik olyan járművekre, amelyek kereskedelmi célokra, például szállításra vagy szállítmányozásra használják. Ez magában foglalja a teherautókat és más kereskedelmi gépjárműveket.
  2. Verseny- és sport Járművek: A garancia nem érvényes olyan járművekre, amelyeket versenysportra használnak. Ezek alatt értjük a személyautók között a sportline vagy sport felszereltséget is hiszen a fékek ebben az esetben a járművön végzett extrém használat és igénybevétel miatt nem tartoznak a normális igénybevételű járművek közé és a Kwik Fit garanciát sem tudjuk vállalni. Például Lamborghini, Porsche,  Brabus, AMG, BMW „M” és minden kifejezetten sportos vezetésre készített autók esetén nem használható fel. Ezen  járművek olyan gépjárművek melyek súly/teljesítmény aránya 7kg/LE alatt van.
  3. Taxik és Bérelt Járművek: Ha az autóját taxi vagy bérlés céljából használja, az élettartam garancia nem érvényes.
  4. Inboard Fékek és rögzízőfékfék Betétek: Az élettartam garancia nem alkalmazható inboard fékrendszerekre vagy külön rögzítőfék betétekre.
  5. Garanciafeltételek Betartásának Hiánya: A garancia érvényességéhez elengedhetetlen, hogy a garanciális feltételeket betartsa, így ha a fékrendszer javításához további alkatrészek cseréje szükséges, ezeket is el kell végezni a garancia érvényesítéséhez.
  6. Kocsitulajdonos Váltása: Ez a Garancia személyre és autóra szól, így a Garancia csak addig él, amíg az autó az Ön tulajdonában van.

Fontos megérteni, hogy az élettartam garancia bizonyos korlátokkal és feltételekkel jár, és nem vonatkozik mindenféle járműre vagy használatra. A Kwik Fit fenntartja a jogot, hogy a garanciát megszakítsa vagy érvénytelenítse, ha azok a fent említett kizáró okok miatt alkalmazhatók. A garanciával kapcsolatos kérdéseivel mindig forduljon a Kwik Fit ügyfélszolgálatához vagy ellenőrizze a legfrissebb feltételeket az aktuális tájékoztatókban.