KWIK FIT Európa egyik vezető Gumi- & Autószerviz-hálózata
Flotta

Flotta

Bemutatjuk

Céges gépkocsik karbantartása a Kwik Fit szervizeinkben egyszerű, flottapartnerünk csak nyerhet a partnerséggel, hiszen kedvezményt és kibővített szolgáltatást nyújtunk, amellett hogy elkötelezettséget, kizárólagosságot nem várunk el.

Flottapartnerünk dönti el, melyik szolgáltatásra, és milyen mértékben veszi igénybe hálózatunkat. A cégek gépjárműpark-karbantartásáért megbízott kapcsolattartójával szorosan együttműködünk. A Kwik Fit szervizekben a gépjárművek teljes körű átvizsgálása, továbbá a gumiabroncsok átellenőrzése, és dokumentálása ingyenes. Tevékenységi körünk lefedi az összes karbantartási igényt. Fő tevékenységeink közé tartozik kiemelten a gumiabroncs, továbbá a fék, futómű, időszakos szervizelés, kipufogó, műszaki vizsgáztatás, klímakarbantartás, ezenkívül a karosszériajavítás, fényezés és szélvédőcsere. Kiegészítő szolgáltatásaink flottapartnereinknek: mobil gumiszerviz, csereautó, autómentés. Munkánkra, alkatrészekre, gumiabroncsra garanciát vállalunk.


Bízza ránk cége három, vagy annál több gépjárműjének karbantartását!

PRÓBÁLJA KI SZERVIZÜNKET INGYENES ÁTVIZSGÁLÁSSAL

Budapest több, jól megközelíthető pontján működnek szervizeink, melyekben szakembereink szakértelme biztosítja a folyamatok korrektségét, gyorsaságát. Szervizeinkben, bárhova is betér, egységes, gördülékeny, a Kwik Fit hosszú évtizedek alatt megszerzett tapasztalatára épülő munkafolyamatával, ügyfélkezelésével találkozik.

Hálózatunk összes szervizében több járművön tudunk egy időben, párhuzamosan dolgozni. Márkától függetlenül fogadjuk a gépjárműveket 3,5 tonnáig. A legmodernebb berendezéseket, minőségi alkatrészeket és kenőanyagokat használjuk. Szolgáltatásainkat, alkatrészeinket kedvező áron kínáljuk. Munkadíjaink fix árak.

Alapvető célunk, hogy ügyfeleinknek maximális szolgáltatást nyújtsunk az általunk vállalt tevékenységi körökben. Ezt a törekvésünk erősíti meg a garanciavállalásunk. Garanciavállalásunkmegfelel az érvényben lévő magyar jogszabályi előírásoknak, de számos esetben az előírtnál kedvezőbb feltételeket, hosszabb garancia-időtartamot vállalunk. Minden nálunk vásárolt gumiabroncsra élethosszig tartó a garancia, mely a centrírozásra és a defektjavításra érvényes.


Kérdezzen, kérjen árajánlatot

KÖNNYEN ELÉRI SZERVIZÜNKET

Ügyfélszolgálatunkon, szervizeinkben telefonon és online várjuk kérdéseit, észrevételeit a szervizek nyitvatartásának megfelelően 08.00-18.00-ig (szombati időszakos nyitvatartásunkról honlapunkon tájékoztatjuk).

Kérjen árajánlatot szervizeltetésre, gumiabroncsra. Keresse fel azt a szervizünket,vagy az Ügyfélszolgálatunkat.


Válasszon minket!

SZAKEMBERÜNKKEL SZÓT ÉRT

 • jelentős flottakedvezményünk munkadíjra, alkatrészre
 • flottaszerződésünk nem jár elkötelezettséggel, megkötése egyszerű
 • elérhetőségünk, szolgáltatásunk gyors
 • teljes körű átvizsgálás ingyenes
 • gumiabroncs-átvizsgálás ingyenes
 • műhelyben végignézheti az átvizsgálást, javítást
 • ügyfélváróból üvegfalon keresztül szemlélheti az átvizsgálást, javítást
 • minden feltárt hibát közérthetően elmagyarázunk
 • árajánlatot elmagyarázzuk, jóváhagyatjuk a kapcsolattartóval
 • árajánlat jóváhagyása nélkül nem kezdjük el a javítást
 • a javítás során feltárt újabb hibára ismét árajánlatot adunk
 • szervizeinkben van helyi alkatrészraktár, alkatrészbeszerzésünk gyors
 • az árajánlat és a számla végösszege mindig egyezik
 • számlát elmagyarázzuk
 • fix munkadíjjal dolgozunk
 • kulturáltan a várakozhat (WIFI, tea/kávéautomata)
 • mobil gumiszerviz-, csereautó-, autómentő szolgáltatás

Európai garancia

KÜLFÖLDÖN IS BIZTONSÁGBAN

A nálunk végzett javításra garanciát vállalunk, melyet bármely Kwik Fit szervizben érvényesíthet. A hálózat egész Nagy-Brittaniában, és Hollandiában évtizedek óta működik. Vállaljuk, hogy az általunk jogosnak elbírált garanciális igény esetén a hibás alkatrészt ugyanolyan típusú új alkatrészre cseréljük. Garancia-időtartamok: kipufogó 2 év, lengéscsillapító 2 év, akkumulátor 2 év, fék 1 év, futómű 1 év, klíma 1 év.

Speciális garanciánk keretében az általunk értékesített gumiabroncs teljes élettartama alatt vállaljuk a kerék térítésmentes kiegyensúlyozását, az defektet megjavítjuk, amennyiben a sérülés javítható.

Szakembereinknek mindent megtesznek azért, hogy a problémát orvosolják, ezért a lehető legrövidebb időn belül jelezze szervizünkben az észlelt hibát. Ha külföldön van, azonnal vegye fel Központunkkal a kapcsolatot.


Gyári garanciás céges kocsik

NEM VÉSZ EL A GARANCIA

A 2010. július 1-jétől hatályba lépett új uniós jogszabály (A BIZOTTSÁG 461/2010/EU RENDELETE) kiterjed az autójavításra, az autókarbantartásra és autóalkatrész-ellátási tevékenységre is. A rendelet szerint a gépjárművel kapcsolatos garanciát nem tehetik attól függővé a gyártók, hogy hivatalos márkaszerviz végezte-e a kötelező szervizelést, illetve egyéb, karbantartási, javítási munkákat. Elvégeztethető minden karbantartás márkafüggetlen szervizben is, ha az a gyári technológia szerint történik, megfelelő időközökben, és a gyárival megegyező minőségű anyagokkal. Ha mindez igazolható és megfelelő dokumentációval történik, köteles a gyártó fenntartani a vállalt garanciát a járműre, melynek érvényességét, a garanciális javítást a márkaszerviz biztosítja.


Gumiabroncs

SZERELTESSEN, TÁROLTASSON KÉNYELMESEN

Beszállító partnereink közé sorolhatunk olyan prémium gumiabroncsokat gyártó neves beszállítókat, mint a Pirelli, Continental, Dunlop, Goodyear, Vredestein, Hankook. Szakembereink segítenek abban, hogy a gépjárművek a használatuknak legjobban megfelelőbb gumiabronccsal legyenek felszerelve.

Megfizethető gumiabroncsaink éveken keresztül biztosítják a kényelmes vezetést. Amíg csak használja őket, addig garanciásak, így nem kell aggódnia, mi lesz, ha defektet kapnak, vagy centrírozásra szorulnak. A gumit mi adjuk el Önnek, így a javítási gondja is a miénk marad, nem hárítjuk Önre. Az Ön dolga csupán az időnkénti átvizsgáltatása, ami szervizeinkben szintén ingyenes. Felső, (Continental, Dunlop, Goodyear, Pirelli, Vredestein) közép (Hankook, Fulda, Uniroyal) és alsókategóriás (Sava, Kingstar) gumiabroncsok széles választékát kínáljuk, és bármilyen márkát be tudunk szerezni.

A cégünknél lehetőség van arra, hogy az autók gumiabroncsait a cégük telephelyén cseréljük le Budapest területén. Mobil gumiszervizünk a helyszínen elvégzi a szerelést, gumiabroncs-rendelés esetén kiszállítja és beszereli a gumikat. Gyors és kényelmes megoldás.

Raktárkapacitásunk lehetővé teszi több ezer gumiabroncs szezononkénti tárolását. Partnereink ideiglenesen nem használt abroncsait megőrizzük és kérésre szakszerű véleményt mondunk a gumi állapotáról. Szakembereink szakértelme garanciát nyújt a felmerülő és megoldandó problémák, igények gyors és kielégítő megoldására.


Szerződéskötés

ENNÉL EGYSZERŰBB MÁR NEM IS LEHET

Flottaszerződést minimum 3 céges gépjárműre lehet kötni. A szerződött gépjárművek száma nem korlátozott, minél nagyobb a gépjárműpark annál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani.

Kis, úgynevezett helyi flották a cégükhöz legközelebbi szervizünkben köthetik meg a szerződést.

Nagy flották szerződéskötését a Kwik Fit Központ intézi. A szerződéskötéssel elkötelezettséget, kizárólagosságot nem várunk el. Partnereinknek átutalási fizetési lehetőséget is igénybe lehet venni.

A szerződésben a Kwik Fit vállalja, hogy elvégzi a szerződésben felsorolt gépjárművek karbantartási munkálatait, melyhez biztosítja a folyamatos alkatrészellátást. Szervizünk a szerződő partner emailen, faxon átküldött írásos jóváhagyása nélkül nem kezdi el a javítást, és az utólagosan felmerülő javításokat csak abban az esetben kezdi el, ha arra jóváhagyást kap. Biztosítja a munkadíjra, alkatrészre %-ban megadott kedvezményt. A flottapartnerünk vállalja, hogy a szerződésben megadott gépkocsik adatait folyamatosan aktualizálja és a kapcsolattartó személy elérhetőségét biztosítja.


Jelentkezzen flottapartnernek!
Forduljon a szervizvezetőhöz hálózatunk bármely szervizében, a Központi Ügyfélszolgálathoz:
+3612207388 • info@kwikfit.hu
Vagy közvetlenül a flottareferenshez:

Hívja Agócs Zoltánt, amint tudja, felveszi Önnel a kapcsolatot!

Mobil: +36204282936 • Telefon: +3612207388 • E-mail: flotta@kwikfit.hu

 

Próbálja ki szervizünket ingyenes átvizsgálással!