Karosszéria javítás & Autó fényezés

Karosszéria javítás & Autó fényezés

Teljeskörű CASCO biztosítási ügyintézéssel - Budapest, II. kerületi szervizünkben

 

Közúti baleset során megsérültek a karosszériaelemek autóján? Megsérült a festés, horpadások, karcolások keletkeztek a gépkocsin? Fordulj hozzánk bizalommal! Megvizsgáljuk, felmérjük először is az autó karosszériádat ért kár mértékét, majd helyrehozzuk a sérüléseket. Sőt levesszük válladról a karosszéria javítás CASCO biztosítási ügyintézéssel járó minden adminisztrációs terhét!

Miért válassz minket?

Bízd ránk a karosszéria javítást, autó fényezést szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek! Részletes, érthető írásos kötelezettségmentes árajánlatot adunk. Kizárólag az ajánlat elfogadása után kezdjük el a javítási munkálatokat gépjárműveden.

 

 

Karosszéria javítás, autófényezés árak - márkafüggetlenek vagyunk

 

A Kwik Fit szlogenje " Érthető | Megfizethető | Megbízható " természetesen érvényes a karosszéria javítás, autó fényezés szolgáltatásunkra is. Szervizeinkben fix munkadíjakkal dolgozunk, azonban a karosszéria javítás, autó fényezés árát nem tudjuk egységesíteni, hiszen az függ a sérülések mértékétől, a javítási folyamatok időigényétől. Ezért minden esetben a kár felmérése után átlátható, érthető árajánlatot adunk írásban.

 

 

Telefonon kérek időpontot közvetlenül a szerviztől:

Tel.: +36 20 7474841

 

 

Karosszéria javítás, autó fényezés folyamata

  1. Sérülések és károk értékelése:

Az első lépés a jármű sérült részeinek értékelése és azok azonosítása, amelyek javításra szorulnak. Ennek során szakember szemrevételezi a járművet, és együttműködik az ügyféllel és az autóbiztosítási szolgáltatóval.

  1. Sérülések javítása:

Miután az összes sérült alkatrész azonosításra került, a karosszéria szakemberei elvégzik a javítást. Az eljárás többféle módon történhet, attól függően, hogy a sérülés mértéke és jellege milyen. Az érintett területet egyengetik, hegesztik, vágják vagy zománcolják, a végső cél pedig, hogy a jármű a lehető legközelebb hasonlítson az új, károsodásmentes állapotára.

  1. Festés:

Miután a karosszéria javítása és kiegyenlítése befejeződött, a szakemberek festik a területet a járművek eredeti színére, hogy visszaállítsák annak esztétikai vonzerejét.

  1. Tesztelés:

Végezetül, hogy biztosak lehessenek abban, hogy a jármű biztonságosan működik, a karosszéria szakemberei alaposan tesztelik az autót. Ebben az esetben megvizsgálják a fékek, a futómű, az elektronikus rendszerek és minden más dolog működésének pontosasságát, hogy megbizonyosodjanak a jármű megfelelő használatáról.