Kwik Fit Skoda autószerviz

Kwik Fit Skoda autószerviz

Bízd ránk Skodád szervizelését, mert mi értünk hozzá!

 

Azonnal fogadunk, akár bejelentkezés nélkül is! Megfizethető áron és gyorsan dolgozunk Skoda autódon!

 

Milyen autókat látunk szívesen?

Skoda Fabia, Octavia, Felicia, Favorit, Lauretta, Citigo, Rapid, Roomster, Superb? Bármi jöhet, mi mindegyikkel foglalkozunk. Hívj minket vagy foglalj időpontot online szervizelésre!

 

Időpontot foglalok

 

Skoda Akkumulátor szerviz

Ha nehezen indul be a Skodád, valószínűleg az akkumulátorral van gond. Mielőbb keresd fel egyik szervizünket, hogy kiderítsük, melyik fődarab hibás. Az akkumulátor átvizsgálása ingyenes, foglalj időpontot MOST!

 

Skoda Fékszerviz

A megfelelő fékhatás a biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele. Ezért különösen ügyelni kell a fékrendszerben működő alkatrészek állapotára és minőségére. Amennyiben szükségessé válik egyes alkatrészek cseréje, úgy javasoljuk annak mielőbbi cseréjét. Szervizeinkben minden, a Skoda fékrendszerrel kapcsolatos beavatkozást követően műszeres fékellenőrzést végzünk. Legtöbbször az úgynevezett kopó alkatrészeket kell cserélni, a betétet, pofát, tárcsát és a dobot.

 

Skoda Futóműszerviz, Futóműállítás

Ha a Skodád futóművének összes alkotóeleme tökéletes, akkor egyrészt biztonságosan, kényelmesen vezethetsz, másrészt autód alkatrészei csak csekély mértékben kopnak! Ha nem vagy biztos futóműveid tökéletes állapotában, akkor hozd be hozzánk Skodádat, ingyenesen átvizsgáljuk.
 

Skoda Gumiabroncs

Ha azt veszed észre, hogy a gumiabroncsok helytelenül kopnak vagy az autód félrehúz, rázódik, esetleg nem áll egyenesen a kormány, keresd fel szervizünket, gumiabroncsaidat ingyenesen átvizsgáljuk! Segítünk azt is eldönteni, hogy szükséged van-e új gumikra vagy sem!
 

Skoda Kilométerszerviz

Gondoskodj családod és saját magad biztonságáról! Szervizeltesd évente legalább egyszer az autódat! Két időszakos szervizcsomagunk van: a Nagyszerviz és a Kisszerviz. Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy évente érdemes elvégeztetni vagy a Nagyszervizt, vagy a Kisszervizt, annak függvényében, melyiket igényli a gépkocsid. A Nagyszerviz tartalmazza mindazt, amit a Kisszerviz, kiegészítve azt néhány egyéb alkatrészcserével (meghajtószíj, pollenszűrő, üzemanyagszűrő, gyújtógyertya).
 

Skoda Klíma

A klíma enyhíti a fáradtságérzeted, növeli a koncentrálóképességed. Időben töltesd fel és fertőtlenítsd a klímát! A Kwik Fit szervizekben szakszerűen ellenőrizzük az utastérbe fújt levegő hőmérsékletét, a rendszer működésében kulcsfontosságú gáz mennyiségét, nyomását, a rendszer működésének hatékonyságát.

 

Skoda Olajcsere

Az olajcserék intervallumára és az alkalmazható motorolajok minőségére vonatkozó előírások Skodánként eltérőek.  A járművek egy része már automatikusan jelzi az alacsony olajszintet a műszerfalon található visszajelzőn. Utántöltéshez mindenképpen a motor igényeinek megfelelő specifikációjú, és viszkozitású terméket töltsük be. A Kwik Fitnél segítünk megtalálni Skodádnak a legmegfelelőbbet!

 

Skoda Ingyenes Műszaki Átvizsgálás

Mi 0 Ft-ért átvizsgáljuk az autódat! Kerüld el a meghibásodásokat, és tartsd karban gépjárművedet ingyenes ellenőrzésünkkel!A Kwik Fit szervizekben a gépjárművek műszaki állapotfelmérését az ügyfél bevonásával, díjtalanul végezzük el.