Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

Továbbra is NYITVA VAGYUNK! 

Szervizbe jönni szabad! Miért? 

 

Mert az autószervizelés alapszükséglet, hiszen ha nincs megbízhatóan működő és biztonságos autód, nem fogsz eljutni sem boltba, sem gyógyszertárba, sem munkába!

 

Ha mégsem szeretnél kimozdulni otthonodból, rendeld meg Hozom-viszem autószerviz szolgáltatásunkat,  mert most elmegyünk az autódért és vissza is visszük  Neked!

A 2020.03.27-én megjelent Kormányrendelet értelmében az autószerviz szolgáltatás alapvető szükséglet. Ez azt jelenti, hogy gépjármű szervizeltetése céljából el lehet hagyni otthonunkat!

Higiéniai szabályok betartása

Szeretnénk Önöket megnyugtatni s egyben tájékoztatni is, hogy a Kwik Fit Autószerviz Hálózat minden fontos óvintézkedést megtesz a koronavírus elkerülése érdekében.

A protokoll szerint előírt higiéniai alapelveket szigorúan betartjuk a szervizeinkben. A következő egyszerű szabályok betartására kérjük Önöket, ezt követeljük meg szervizben dolgozó kollégáinktól is:

  • Kerüljék a szervizeinkben a szoros testi kontaktussal járó érintkezést, úgy mint kézfogás. Tartsanak másoktól kb 1 méteres távolságot.

  • Ha betegnek, fáradtnak érzi magát kérjük ne jöjjön szervizünkbe.  Időpontját a helyzetre való tekintettel most bármikor lemondhatja. Telefonáljon a lefoglalt szervizbe, és kollegáink segítenek az átütemezésben is.

  • Szervizeinkben a közös helyiségeket a megszokottnál is nagyobb mértékben takarítjuk. Kérjük, járuljon hozzá a tisztaság fenntartásához. Kérjük érkezéskor használja a szervizekben elérhető kézmosási/kézfertőtlenítési lehetőséget!

A célunk, hogy teljes biztonságban, maximális higiénia mellett vehessék igénybe szolgáltatásainkat!

Továbbra is várjuk Önöket minden szervizünkben!

 

Szervizeinket itt találja! https://www.kwikfit.hu/szervizek

Kényelmesesen pedig itt tud időpontot foglalni online: https://www.kwikfit.hu/foglalas

A Kwik Fit csapata