Blog

Miért tőlünk rendelj gumit

Miért tőlünk rendelj gumiabroncsot?

(akár online, felszereléssel együtt, vagy anélkül)

 

A felszerelés bruttó ára ( és minden egyéb szerelésé) mindig tartalmazza a segédanyagok árát is, mint például szelepek,  súlyok, stb.

Ha a Kwik Fit-ben vesz gumiabroncsot, nem csak gumiabroncsot vásárol. Ha megrendeli a felszerelést is, szakszerűen felszereljük. Állandó szervizháttért biztosítunk:

Bármikor jöhet ingyenes ellenőrzésre, centrírozásra (kerék-kiegyensúlyozás).
A kerék-kiegyensúlyozásának ellenőrzése elmaradhatatlan, mert a rázó kerék zavarja a vezetést. A futómű érzékeny pont, télen sok a kátyú, emiatt elállítódhatott. Olcsóbb egy futóműállítás és lengéscsillapító-vizsgálat, mint hogy a hibásan álló kerekek miatt elkopjanak a gumiabroncsok.

Az összes gumiabroncsot (pótkereket is leellenőrizzük), és nemcsak azt, amit nálunk vett.

Ha interneten rendel, előfordul, nem a megfelelő terméket rendeli meg, vissza kell küldeni…aztán jön egy hosszabb várakozás, mire végül is elintézik a cserét.

Tőlünk is lehet online rendelni  átvételre; vagy felszereléssel együtt + kiválasztani a szervizt.

Ha  szeretne abroncsot vásárolni, kérjük, mindenképpen adja le online a rendelését, hogy a megfelelő gumit az adott szervizünkbe tudjuk szállítani.

A vásárlás menete

  • átvétel esetén, 2-6 munkanapot követően, nyitvatartási időben bármikor átveheti az abroncsot a kiválasztott szervizben
  • felszerelés esetén, 1-2 munkanapon belül a kiválasztott szerviz vezetője telefonon egyezteti Önnel a szerelés időpontját

A felszerelés szakszerű, ára elfogadható. Ha esetleg nem megfelelőt rendel (ritkán, de előfordul) ilyenkor nagyon gyorsan be tudjuk szerezni azt, amire valóban szüksége van, nincs hosszadalmas procedúra a visszaküldéssel/cserével.

Gumihotelünk is rendelkezésre áll.

Az összes, nem csak nálunk vett gumit is, ha defektes, díjtalanul megjavítjuk, ha az javítható.

Nem hagyjuk magára, szakembereinkre mindig számíthat, bármi probléma is adódik.