Biztonsági és minőségellenőrzési közlemény

Biztonsági és minőségellenőrzési közlemény

   KWIK FIT GUMI-ÉS AUTÓSZERVIZ-HÁLÓZAT

 

Biztonsági és minőségellenőrzési közleménye

Budapest, 2019. május 07.

 

Egy hete sajnálatos és nagyon tanulságos eset történt hálózatunk egyik budapesti szervizében. Kerékcserénél a feltett kerekek közül egyet nem rögzítettünk (nem húztuk meg a csavarokat).

Ügyfelünk, a szervizt elhagyva kb. 300 méter után zörgésre lett figyelmes. Megállt, így vette észre, hogy a kerékcsavarok kiestek. Szerencsére baleset nem történt, senki nem sérült meg. Hívására azonnal kimentünk a helyszínre, feltettük a kereket és behoztuk az autót a szervizbe. A sérült alkatrészeket garanciában kicseréltük.

Az eset kivizsgálás feltárta, hogy nem tartottuk be a belső minőségellenőrzési folyamatunkat, feltételezésünk szerint a téli-nyári gumicsereszezon túlzott nyomása miatt. Azonban a munka nyomása sem az ügyfeleink, sem a kollégáink egészségét nem veszélyeztetheti.

Ebből a kemény leckéből hálózati szinten mindnyájan tanulunk. Felfrissítettük belső minőség-ellenőrzés-folyamatunkat. Hibát vétő kollégáinkat írásban figyelmeztettük a szabályok pontos betartására.

Hálózatunk éves szinten több tízezer autót javít és még hasonló eset sem fordult elő. A történtekről azért adjuk ki közleményünket, hogy ügyfeleink tudjanak arról, történt nálunk egy ilyen eset, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy még egyszer ne fordulhasson elő.

Kedves ügyfeleink!

Véleményüket figyelembe vesszük folyamataink fejlesztésében, biztonságra való törekvésünkben.

Erre az email címre várjuk észrevételeiket, javaslataikat:   info@kwikfit.hu.

Köszönjük!

 

Kwik Fit Gumi- és Autószerviz-hálózat Vezetősége