Aktuális ajánlataink
 • 30% kedvezmény klíma fertőtlenítésre

  Klíma fertőtlenítés, Ózonos klímatisztítás 30% kedvezménnyel! készítsd fel most autód a nyári utazásokra!

Ózonos klíma fertőtlenítés most 30% kedvezménnyel! Bízd szakembereinkre a munkát, az egészséged nem játék!

 

Hazánkba is beköszöntött a meleg nyári időjárás, ami egyet jelent a klíma szezon kezdetével is. Mielőtt azonban bekapcsolnád autód klímáját, ne felejtsd el ellenőriztetni, fertőtleníteni, és feltölteni azt, ha szükséges! Nagyon fontos, hogy a pollenszűrőidet se felejtsd el megnézetni a szakemberekkel.

 

A szakszerű klímafertőtlenítést, tisztítást évente egyszer minimum ajánlott elvégeztetni, hiszen az autódba bejutó pollenek, allergén anyagok igazán kellemetlen egészségügyi problémákat tudnak okozni. Nem beszélve a nem rendszeresen, megfelelően tisztított klímákban megtalálható baktériumok, gombák áltak okozott betegségekről.

 

Akció részletei:

 • Az akciós időszakban 30% kedvezményt biztosítunk a klímafertőtlenítés munkadíjából, ha bármilyen más (nem ingyenes) szolgáltatást vesz igénybe az ügyfél
 • Az ózongenerátoros klímafertőtlenítés eredeti ára 30 perc esetén bruttó 4590 Ft, 1 óra esetén bruttó 6670 Ft. Az akciós időszakban 30 perc ózongenerátoros fertőtlenítés bruttó 3 210 Ft, 1 óra esetén bruttó 4 670 Ft-ba kerül.

 

Időtartam: 2022. május 17-tól visszavonásig érvényes

Akció területi hatálya: valamennyi Magyarország területén levő Kwik Fit szerviz

FONTOS: Az alábbi akciók mindegyikére vonatkozik, hogy kedvezőtlen makrogazdasági hatások következtében a lent feltüntetett akciós árakat visszavonhatjuk. Minden akciós változásról, illetve akciók visszavonásáról ügyfeleinket weboldalunkon keresztül előzetesen értesítjük!

 

A feltüntetett árak egységesen bruttó Forintban értendők.

 

A fenti akciós időszakban és területi hatállyal az alábbi akciókat hirdetjük meg valamennyi, a szervizeinkbe betérő és a szervizeinkbe telefonon vagy online Időpontfoglaló felületen időpontot foglaló ügyfelünk számára.

 

Miért válaszd az ózonos fertőtlenítést?

 • Vegyszer mentes eljárás
 • Nincs szükség az autó megbontására
 • Nem jár folyadék szellőzőrendszerbe juttatásával, így az elektronikai egységeket (multimédia, műszerfal, vezérlőegységek, stb.) nem károsíthatja
 • Eltünteti a kellemetlen szagokat
 • A klíma mellett, a teljes utasteret fertőtleníti
 • Elpusztítja a kórokozók 99,9%-át