Aktuális ajánlataink
  • Futómű beállítás - Akció 03.20-24. között

    Futómű beállítás szuper akciós áron csak ezen a héten!

Ide-oda ráz a kormányod, alig tudod az autód egyenesen tartani az úton? Furcsa kopogó hangokat hallasz kanyarodás közben? Ez bizony futómű probléma lesz. Gyere el hozzánk a Kwik Fit-be, és mi szakszerűen elvégezzük a futóműbeállítást ráadásul most szuper akciós áron 9 000 Ft-tól!

 

Miért is fontos a futómű kiváló állapotának biztosítása?

Elsősorban azért, mert a rosszul beállított futóművel való közlekedés balesetet okozhat. Ezen kívül a gumiabroncsok élettartamának megőrzése sem egy mellékes indok, hiszen a rosszul beállított futóművek mellett a gumik nagyobb mértékben kopnak, így hamarabb is elhasználódnak.

 

Mindenképp ajánljuk, hogy gyere el hozzánk ellenőriztetni a futóművet, ha az alábbi problémákat tapasztalod vezetés közben:

  • ráz a kormány
  • félrehúz az autó az egyenes úton
  • nem tartja meg a kocsi az egyenes nyomvonalat fékezés esetén
  • asszimetrikusan kopnak a gumik

 

AKCIÓS FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS ÁRAK

Munka megnevezése

Eredeti ár (Ft)

Akciós ár (Ft)

Első futómű bemérés, beállítás                             

13 000 Ft

9 000 Ft

Első-hátsó futómű bemérés, beállítás                       

18 000 Ft

13 000 Ft

 

 

 

 

 

  • Kizárólag erre az akciós időtartamra leadott foglalásokra érvényes a kedvezményes ár. Tehát az akciós héten, de az akciós időszak utánra leadott foglalásokra nem érvényesek az akciós ára.

 

Foglalok időpontot az akciós futómű beállításra!

 

Futómű beállítás akció feltételei:

Időtartam: 2023.03.20-24. között

Akció területi hatálya: valamennyi Magyarország területén levő Kwik Fit szerviz.

A feltüntetett árak egységesen bruttó Forintban értendők.

FONTOS: Az alábbi akciók mindegyikére vonatkozik, hogy kedvezőtlen makrogazdasági hatások következtében a lent feltüntetett akciós árakat visszavonhatjuk. Minden akciós változásról, illetve akciók visszavonásáról ügyfeleinket weboldalunkon keresztül előzetesen értesítjük!

A fenti akciós időszakban és területi hatállyal az alábbi akciókat hirdetjük meg valamennyi, a szervizeinkbe betérő és a szervizeinkbe telefonon vagy online Időpontfoglaló felületen időpontot foglaló ügyfelünk számára.