Aktuális ajánlataink
  • Akciós EXTRA klíma csomag

    Gondoskodj az autóklíma biztonságos, baktériummentes működéséről! Akciós KLÍMACSOMAGOK MOST ingyenes pollenszűrő ellenőrzéssel!

Bízd autóklímád karbantartását szakértő kollégáinkra! Biztonságod szívügyünk, mert a klímarendszer karbantartása kulcsfontosságú a fertőzések elkerülése érdekében.

 

Az ajánlat keretében ügyfeleink akciós bruttó 23 000 Ft-os áron vehetik igénybe Extra klíma csomag szolgáltatást. Minden csomag mellé jár a díjtalan műszaki állapotfelmérés.

 

Klíma töltés bruttó 18 900 Ft-tól!

 

  • Extra klíma csomag bruttó 23 000 Ft-ért, mely tartalmaz egy klímaellenőrzést, klímatöltést és klímafertőtlenítést (ózon), pollenszűrő cserét (a szűrő árát nem tartalmazza).  A csomag eredeti ára 27 700 Ft.

 

FOGLALOK IDŐPONTOT MOST!

 

Fontos!

  • Az ajánlatban szereplő klíma töltés 500 gramm gázt tartalmaz. Ha ezen felül több gáz szükséges a töltéshez, a gáz ára 25 Ft/ gramm.
  • Új gázra (R1234) az akció nem vonatkozik.

 

Akció területi hatálya: valamennyi Magyarország területén levő Kwik Fit szerviz

A feltüntetett árak egységesen bruttó Forintban értendők.

FONTOS: Az alábbi akciók mindegyikére vonatkozik, hogy kedvezőtlen makrogazdasági hatások következtében a lent feltüntetett akciós árakat visszavonhatjuk. Minden akciós változásról, illetve akciók visszavonásáról ügyfeleinket weboldalunkon keresztül előzetesen értesítjük!

A feltüntetett árak egységesen bruttó Forintban értendők.

A fenti akciós időszakban és területi hatállyal az alábbi akciókat hirdetjük meg valamennyi, a szervizeinkbe betérő és a szervizeinkbe telefonon vagy online Időpontfoglaló felületen időpontot foglaló ügyfelünk számára.